23948sdkhjf

IAC Acoustics er blevet Achilles-certificeret

IAC Acoustics er netop blevet Achilles JQS-certificeret. Virksomheden forventer dermed at blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for virksomheder i den danske og norske olie- og gassektor.
IAC Acoustics har gennem mange år arbejdet for både danske og norske offshore-virksomheder som fx Statoil og Mærsk.

Kravene til samarbejdspartnere er dog stigende, og et mål for at opnå denne certificering har således været at dokumentere virksomhedens kvalifikationer - både i forhold til produktudvalg og kvalitet, langsigtede løsninger, gode forretningsmæssige forhold samt kvalitets- og forretningsprocedurer.

- Vi ser certificeringen som en markedsføringskanal, hvor vi yderligere kan udvide vores kundeportefølje. Ved at samarbejde med certificerede virksomheder kan kunderne inden for olie- og gasbranchen nemmere få adgang til de standardiserede og nødvendige informationer om vores virksomhed, udtaler Zepp Golman, business unit manager og maskiningeniør hos IAC Acoustics, og fortsætter:

- Vi er meget tilfredse med, at vi samtidig med stor travlhed, har formået at få certificeringen på plads her i begyndelsen af 2014.

Om IAC Acoustics
IAC Acoustics en del af koncernen IAC Group Ltd., der er udbyder af støjdæmpning, vibrationsdæmpning og akustikforbedrende løsninger.

Virksomheden tilbyder nøglefærdige løsninger og vejledning, der gør virksomheder inden for blandt andet offshore-, vind- og energi-, telekommunikation-, høreapparat- og fødevareindustrien i stand til at overholde støjkrav og specifikationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406