23948sdkhjf

Ingeniørfirma udvider i Aalborg

AN Group har overtaget VA-Teknik i Nørresundby for blandt andet at få lettere ved at rekruttere nye civilingeniører fra Aalborg Universitet.
Ingeniørfirmaet AN Group, der er specialister i automation, it og produktionsoptimering, har etableret sig med en afdeling i det nordjyske. Det er i praksis sket gennem overtagelsen af virksomheden VA-Teknik i Nørresundby.

AN Group har hovedkontor i Lynge ved Hillerød og afdelinger ved Århus, Kalundborg og Novi Sad i Serbien. Med overtagelsen af VA-Teknik ønsker AN Group at skabe en synergi med de kompetencer, der allerede findes i VA-Teknik og at etablere nye kunderelationer i det nordjyske område.

En anden vigtig årsag til etableringen i Aalborg er, at AN Group via det nye domicil i området forventer at få lettere ved at rekruttere nydimitterede civilingeniører fra Aalborg Universitet.

AN Group beskæftiger primært automations- og it-ingeniører samt Lean-konsulenter. Kundelisten tæller en lang række af de største produktionsvirksomheder i Danmark - blandt andre Novo Nordisk, Danfoss, Lego, Grundfos, Arla og Novozymes.

Overtagelsen af VA-Teknik medfører, at kontoret i Nørresundby videreføres som en afdeling under navnet AN Group, og at alle de nuværende medarbejderne fortsætter på jobbet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.343