23948sdkhjf

Steel Coating i vækst på store emner

Pulverlakeringsvirksomheden oplever stigende ordretilgang, når det gælder store emner. Fremgangen fordeler sig på forskellige brancher og giver forhåbninger om et godt år.
Det er især behandling af store emner i stål og aluminium, der har holdt medarbejderne hos den østjyske virksomhed godt beskæftiget siden efteråret. Direktør Carsten Møller kan konstatere, at væksten er fordelt på både maskin-, bygge- og transportsektoren. Det giver forhåbninger om et godt 2014, og gerne en mere jævnt fordelt ordretilgang. Han forklarer:

- Vi er en typisk underleverandør, og der vil altid være udsving i aktivitetsniveauet. Sidste år havde vi ikke meget at lave i en rum tid efter sommerferien, og det kan mange andre nikke genkendende til. Til gengæld har vi haft en ganske fornuftig tilgang af ordrer siden efteråret, og det ser stadig lovende ud, siger han.

Han glæder sig over, at det er de helt store emner, der kommer flere af end tidligere, selvom det giver specielle udfordringer:

- Vi har stået med konstruktioner på halvandet ton, hvor vi lige skulle tænke os om en ekstra gang. De er ikke lette at transportere rundt i produktionen, slet ikke når længden samtidig er tæt på de maksimale ni meter, vores anlæg kan klare. Vi har dog fundet en løsning hver gang, selvfølgelig, siger direktøren med et smil.

Kommer oftere med på råd
Skanderborg-virksomheden oplever, at kunderne i højere grad søger rådgivning om, hvilken overfladebehandling der er bedst egnet til det specifikke emne. Det er til gavn for alle parter, mener Carsten Møller:

- Når vi får indsigt i detaljerne omkring konstruktionen, kan vi levere den optimale behandling. Det giver en endnu bedre kvalitet og en højere korrosionsbestandighed, siger han og understreger, at rådgivningen er en del af den normale service.

- Det er selvfølgelig i vores interesse, at kunderne får en mere nuanceret tilgang til lakeringsdelen, og det skal vi i branchen selv hjælpe på vej. Selvom vi er sidste led i processen, er vores bidrag af stor betydning. Det må vi for vores egen skyld ikke glemme at fortælle, slutter Carsten Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078