23948sdkhjf

BJ Stål & VVS går tilbage til rødderne

Navneskifte fra BJ Installation til det oprindelige BJ Stål & VVS skal understrege firmaets primære arbejdsområde.
Efter længere tids overvejelser har man i Viborg-firmaet valgt at skifte Installation ud med Stål & VVS, så navnet fremover er BJ Stål & VVS A/S.

- Vi har lige fået visitkortene, så det er lige sket. Omkring den 1. marts er det for alvor slået igennem, forklarer direktør Lars Jensen til Building Supply.

Navneskiftet skal være med til at understrege de opgaver, firmaet hovedsageligt arbejder med - stålkonstruktioner og smedeentrepriser samt VVS, ventilation og blikkenslagerarbejde - og dækker ikke over en ændring i, hvilke opgaver der er fokus på:

- Beslutningen om at skifte navn er truffet, fordi vi netop arbejder i stål. Det fortalte vi ikke med BJ Installation, men bedre ved at gå tilbage til det oprindelige BJ Stål & VVS, forklarer Lars Jensen.

Store opgaver på kerneområdet
Navnet kommer til sin ret i arbejdet med både stål og VVS på et projekt med 138 lejligheder fordelt på cirka 10.000 kvadratmeter på Finderupvej i Århus, som Raundahl & Moesby står for.

På projektet har BJ Stål & VVS den samlede entreprise på VVS, ventilation og altaner. Af de 138 lejligheder udstyres de 114, som er over stueetagen, med altaner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125