23948sdkhjf

Scanfiber Composites scorer finsk ordre

Den nordjyske virksomhed har indgået en samarbejdsaftale med finske Marine Alutech OY AB om udvikling af avanceret letvægts ballistisk beskyttelse af Watercat M18 AMC til den finske marine.
Scanfiber har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af skræddersyede letvægts pansringsløsninger til en lang række kunder inden for både militæret og den civile sektor. Virksomheden har netop indgået en treårig kontrakt med Marine Alutech på 12 Watercat M18 fartøjer.

Ifølge Marine Alutech tilbyder Scanfiber den letteste og mest sikre løsning på markedet, og netop derfor blev virksomheden valgt blandt mange konkurrenter.

- Scanfiber har leveret en innovativ løsning, der opfylder vores høje krav til dette ekstraordinære projekt, kommenterede Niko Haro, administrerende direktør for Marine Alutech Oy Ab. Han forklarer endvidere:

- Lav vægt og pris har været afgørende faktorer, da de forskellige produkter blev sammenlignet. Afgørende emne for slutbrugeren er ikke bare beskyttelse, men hvordan materialet opfører sig.

Tocifret millionbeløb
Samarbejdet mellem Scanfiber og Marine Alutech har i dette projekt resulteret i en ny letvægtsløsning til add-on armour til Marine Alutechs både. På grund af samarbejdet har Scanfiber udviklet en stærkere, men lettere løsning for at opfylde de øgede krav i den finske marine.

Kontrakten løber frem til og med 2016 og med første levering i første kvartal af 2014. Aftalen om leverance af ballistisk beskyttelse vil beløbe sig til et tocifret millionbeløb for Scanfiber.

En tidligere ordre på beskyttelse af en anden type skib, en PV08 patruljebåd, blev placeret hos Scanfiber i august 2013. Det var et opgraderingsprojekt for den finske kystvagt. Denne levering førte til yderligere forhandlinger og udvikling af det nyere projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093