23948sdkhjf

Diatom køber op

Diatom har den 1. marts overtaget aktiviteterne hos CSW Tech.
Målet med overtagelsen er at få Diatom til at stå endnu stærkere inden for automatisering, doseringsteknik og robotteknologi. Derudover giver det Diatom mulighed for at træde ind på det svenske og norske marked.

- Overtagelsen af aktiviteterne er et naturligt led i Diatoms vækststrategi, udtaler administrerende direktør Allan Orland, og fortsætter:

- Vi er glade for at have fået dette opkøb på plads og ser frem til at kunne tilbyde såvel nuværende som nye kunder et større produktprogram og nye kompetencer. Vi kan blandt andet nu tilbyde komplette, automatiske turn-key-løsninger inden for automatisering samt varetage in-house underleverandørarbejde inden for limning, indstøbning og montageteknik.

CSW Techs ejer, Claus Sandholt Worsøe, fortsætter i Diatom og skal være med til at sikre CSW Techs aktiviteter bedst muligt videreføres.

- Fremtiden tegner lovende for Diatom, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores kunder og leverandører – og ikke mindst til at demonstrere de mange nye fordele for vores nuværende og kommende samarbejdspartnere, udtaler Allan Orland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079