23948sdkhjf

FDA-godkendelse til BJ Gear

Virksomheden fra Stilling syd for Århus har netop opnået FDA-godkendelse af sine hygiejniske flange- og stållejer under produktnavnet NG.
BJ-Gear netop fået endnu en fødevaregodkendelse i hus. Som den første producent af flange- og stållejer i verden har man fået en FDA-godkendelse, og det baner vejen for salg i USA – og giver samtidig en blåstempling over for resten af verdensmarkederne, mener administrerende direktør Flemming Graversgaard.

- FDA-godkendelsen er den sværeste at opnå, og det har stor betydning for os at have fået den. Vi forventer os meget af at have opnået dette yderligere kvalitetsstempel, som er det ultimative bevis for produkternes høje kvalitet, når det kommer til minimering af risiko for bakterievækst i fødevareproduktioner, siger han.

På forkant med markedet
Generelt går det hurtigt med produktudvikling blandt leverandører til fødevareindustrien. Fødevaresikkerhed er et varmt emne, også globalt set, og godkendelser er helt centrale i den sammenhæng. Med FDA-godkendelsen spiller BJ-Gear offensivt ud mod konkurrenterne.

- Nu har vi noget, de andre ikke har. Vi er helt overbeviste om, at vi med FDA-godkendelsen er på forkant med markedet, og at vi ret hurtigt vil se en endnu højere efterspørgsel og dermed være med til at sætte en høj kvalitetsstandard på komponenter til fødevarevirksomhederne, siger Flemming Graversgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094