23948sdkhjf

Fuld fart over Niebuhrs Tandhjulsfabrik

Det kører rigtig godt for Niebuhr Tandhjulsfabrik A/S, der melder om rekordstor ordrebeholdning på trods af at virksomheden har svært ved at skaffe faglært arbejdskraft i Ikast.
Ordrebeholdningen er rekordstor hos Niebuhr Tandhjulsfabrik A/S.

- Den er fordoblet på to år, og vi har utroligt travlt i øjeblikket. Vi har været gode og heldige med at indgå langvarige aftaler med en række kunder, forklarer Rasmus Niebuhr til ErhvervsBladet.

I øjeblikket er virksomheden ved at installere ti maskiner, den har købt af en finsk kunde, der har outsourcet sin produktion af tandhjul til Ikast-virksomheden.

- De vigtigste finske maskiner er installeret om en måneds tid, men masseproduktionen til finske Sisu Axels OY gik i gang i sommers, fortæller Rasmus Niebuhr til ErhvervsBladet.

Betydningen af den finske ordre indgår derfor ikke i årsregnskabet for 2003/ 04, der viser en fremgang i bruttoresultatet på 0,7 mio. kr. til 9,9 mio. kr., mens resultatet før skat gik frem fra 2,8 mio. kr. til 3,6 mio. kr., skriver ErhvervsBladet.

Tandhjulsfabrikken er inde i varmen hos de to danske vindmølleproducenter, Vestas og Bonus, men derudover leverer den til et bredt udsnit af dansk industri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08