23948sdkhjf

Udbygning skal løfte DAI med 20 procent

Nye 500 kvadratmeter giver Dansk Anodiserings Industri, DAI, i Thisted mere plads og et bedre flow i produktionen. Det skal løfte firmaet på sigt.
Det skriver Nordjyske.dk.

12 dage efter DAI ansøgte om byggetilladelse til en ny tilbygning på 500 kvadratmeter, blev der sat gang i arbejdet.

De 500 nye kvadratmeter føjes til de 1.800 kvadratmeter, DAI i forvejen råder over. Firmaets investerer cirka 10 mio. kr. i projektet, der både omfatter køb af bygninger og tilbygning.

Øger effektiviteten
Selvom det er mange penge i et firma med 20 ansatte og en årlig omsætning på 15 mio. kr. er det en investering med store perspektiver.

Tilbygningen, som vil give bedre flow i produktionen, mere plads og en større kontorbygning, skal stå klar den 1. maj. Blandt andet får DAI fremover et passageareal på 10 meter mod tre i dag.

- Vi spilder for meget tid på hele tiden at dreje omkring og flytte rundt på de forskellige materialer. Så vi bliver mere effektive med tilbygningen, siger Per Buck.

Dobbelt så stor om fem år
Tilbygningen ventes at øge omsætningen med 20 procent, og på sigt er det også målsætningen at vokse. Om fem år forventer Per Buck, at DAI er dobbelt så stor som nu, en udvikling som vil betyde 10 nyansættelser.

DAI forventer også at øge eksporten de kommende år. Særlig til det norske marked, som i dag udgør 15 procent af firmaets omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125