23948sdkhjf

Se de nyeste maskiner og få hjælp til eksport

Arrangørerne af værktøjsmaskinudstillingen VTM 2014 i Odense henter eksportspecialister hjem fra Rusland, Norge, Sverige, Tyskland og England for at bidrage til øget vækst i industrien.
Kongekronen og løverne i Udenrigsministeriets våbenskjold har stor betydning udenfor landets grænser. Med våbenskjoldet ”i hånden” er det lettere for danske virksomheder at få en konkret kontakt til en mulig samarbejdspartner på det internationale marked.

Det er på den baggrund, at arrangørerne bag den store værktøjsmaskinudstilling VTM 2014 i Odense Congress Center har besluttet at hente Eksportrådets specialister hjem fra Rusland, Norge, Sverige, Tyskland og England. I tre dage, fra den 1. til 3. april, vil de på udstillingens Eksporttorv være klar til at rådgive og vejlede danske virksomheder, der ønsker at eksportere til de fem lande.

- Det er unikt, at en udstillingsarrangør vælger at hente vores eksportrådgivere hjem til et arrangement over tre dage. Det har vi ikke tidligere set inden for maskinbranchen eller underleverandørsektoren, siger Stig Fugl Lund, der er teamleder i Eksportrådet, som er en del af Udenrigsministeriet.

Gratis rådgivning
Virksomheder, der ønsker at undersøge eksportmulighederne på et af de fem udvalgte markeder, kan blot møde op på udstillingen og få en snak med eksportrådgiverne, eller de kan vælge at booke et møde, og dermed sikre sig, at rådgiveren på forhånd har sat sig ind i casen. Reserveringen af mødetidspunkter kan ske på udstillingens hjemmeside http://www.vtm2014.dk .

Fælles for de eksportrådgivere, der er hentet hjem er, at de alle har et indgående kendskab til industrien på de enkelte markeder. På baggrund af den danske virksomheds ønsker kan de finde frem til lige netop de kundeemner, som kan være relevante at aflægge et besøg, hvor også rådgiveren kan deltage, hvis virksomheden ønsker det.

På VTM 2014 er det gratis for de besøgende at anvende eksportrådgiverne, men når de tilbage i de enkelte lande skal yde mere konkret rådgivning, koster det noget. Her er der dog mulighed for at benytte forskellige støtteordninger, og på den måde opnå rabat. Hvilke ordninger, den enkelte virksomhed med fordel kan gøre brug af, og hvad den typiske opgave vil koste, hører også til den information man kan få på VTM 2014’s Eksporttorv.

- Det at anvende Eksportrådet og ambassadernes handelsafdelinger ved vi har stor betydning for dansk erhvervsliv. Med baggrund i vores erfaring, markedskendskab og netværk guider vi den danske virksomhed frem til en mulig samarbejdspartner. Vores styrke er, at vi både har danske rådgivere og lokalt ansatte specialister. Den kobling skaber de rigtige resultater i de enkelte lande, siger Stig Fugl Lund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11