23948sdkhjf

Boeing vil samarbejde mere med dansk industri

Boeing og de øvrige producenter af Super Hornet kampflyet udforsker nye samarbejdsmuligheder med dansk industri som en del af kampflyprojektet.
Boeing og repræsentanter fra General Electric, Northrop Grumman og Raytheon, som alle er en del af det industrikonsortium, der producerer Super Hornet kampflyet, mødtes tirsdag med medlemmerne af Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark for at udforske nye samarbejdsmuligheder

Det skete ved en industrikonference i Århus, som markerer begyndelsen på en tredages rundrejse gennem hele Danmark, hvor Boeing og de tre partnervirksomheder besøger mere end 20 virksomheder for at lære om deres produkter og kompetencer - og udforske fremtidige samarbejdsmuligheder.

Vil lave vidtrækkende samarbejder
Boeings F/A-18E/F Super Hornet kampfly er en af kandidaterne i konkurrencen om at blive Danmarks fremtidige kampfly, og det konsortium der bliver valgt som leverandør, ventes at lægge betydelige ordrer hos danske virksomheder som modkøb.

- Vi er meget fokuserede på at lave et vidtrækkende samarbejde med dansk industri, som skaber vækst og jobs i både små og store virksomheder over alt i landet, siger Gwen Kopsie, som er vice president for International Strategic Partnerships i Boeing Defense, Space and Security.

- Selvom vi allerede samarbejder med en række danske virksomheder, så arbejder vi hele tiden på at opbygge nye relationer og finde nye muligheder for at skabe vækst i Danmark gennem samarbejde med de store globale virksomheder, der producerer Super Hornet kampflyet.

Vil vise Boeing hvad danske virksomheder kan
Ved industrikonferencen talte Gwen Kopsie om, hvordan dansk industri gennem samarbejde med Boeing kan udvikle nye produkter og forretningsområder og finde helt nye vækstmuligheder. Deltagerne i konferencen fik desuden en grundig introduktion til Super Hornet-programmet og Boeings aktiviteter indenfor forskning og udvikling.

- I dansk industri er vi glade for at få lejlighed til at vise Boeing, hvad et bredt udvalg af danske virksomheder har at byde på. Jeg er overbevist om, at Boeing på konferencen i dag vil finde masser af samarbejdsmuligheder med højt kvalificerede danske virksomheder, siger Frank Bill, som er direktør for Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark.

- De fleste virksomheder i den danske forsvarsindustri er højt specialiserede nichevirksomheder, der besidder unikke kompetencer og teknologier, som kan have stor værdi for Boeing og andre partnervirksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047