23948sdkhjf

Holtec Automatic bejler til Femern og Norge

Automationsvirksomheden ser store muligheder for yderligere vækst i de kommende år.
Holtec Automatic - Vest, der er virksomhedens afdeling i Lem, var med, da Femern A/S for nylig holdt Industry Day. Her kunne interesserede underleverandører møde bygherren, og det benyttede Holtec sig af. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Jimmy Nielsen, der er leder af afdelingen i Lem, forklarer til avisen, at Holtec især er interesseret i opgaverne med styring af lys, vand og varme i det store tunnelprojekt.

Gang i Norge
Holtec Automatic – Vest blev en del af Holtec i 2011, da man opkøbte Højmark Automatic. Siden er det gået fremad med rasende fart for den vestjyske afdeling, og medarbejdertallet er næsten tredoblet fra 6-8 i 2011 til 18 i dag.

Der er da heller ingen planer om at sætte farten ned i de kommende år, og næste skridt hedder Norge.

- Vi regner med, at vi inden for ganske kort tid skal til at levere styringer og software til olieindustrien i Norge. Men potentialet i Norge rækker langt ud over olieindustrien; lige nu er der gang i mange automatiseringsprocesser i Norge, og nordmændene har generelt svært ved at finde arbejdskraft til den slags opgaver, siger Jimmy Nielsen til Viborg Stifts Folkeblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078