23948sdkhjf

Nyt om navne: Hydra-Comp opruster

Virksomheden med speciale i hydraulikcylindre har udvidet medarbejderstaben med en teknisk chef.
Den nye stilling er en investering i fremtiden. Så kontant beskriver ledelsen hos Hydra-Comp ansættelsen af Kurt Møller Primdahl som teknisk chef. De stigende krav til dokumentation af både egen-fremstillede cylindre og generelle procedurer i produktionen, gør en ansvarlig for området uundværlig. Direktør Jørgen Jacobsen siger:

- Vi har flere gange sagt nej til projekter, da vi simpelthen ikke har været i stand til at håndtere den nødvendige dokumentation. Det er på ingen måde tilfredsstillende, hverken for kunden eller os. Vores nye mand er i besiddelse af de helt rigtige kompetencer, og han skal være med til at løfte os op på et nyt niveau, siger direktøren og tilføjer, at man har ventet på den rigtige til jobbet, da indgående kendskab til cylindre og mange års brancheerfaring var et krav.

Klar til næste skridt
Kurt Møller Primdahl passer i den grad til profilen. Han kommer fra en stilling som teknisk chef hos Klinkby Maskinfabrik, hvor han var ansat i ni år, og han har tidligere haft sin gang hos Fjero i næsten fire år. Det var især fremtidsperspektiverne hos Hydra-Comp, der gjorde beslutningen om at skifte job ganske nem. Han forklarer:

- Jeg kunne se udviklingsmulighederne, og det gav mig blod på tanden med det samme. Det er en visionær virksomhed, der tør kigge fremad. Jeg skal være med til at præge udviklingen i produktionen i forhold til generel optimering og selvfølgelig certificeringer og dokumentation. Der er ingen tvivl om, at vi er klar til at tage næste skridt. For mig er det her et drømmejob, siger den nytiltrådte tekniske chef og understreger, at mange samarbejdspartnere vil blive overraskede over den grad af dokumentation, der snart kan leveres på materialerne.

Det sitrer i øjeblikket
Det synspunkt bakkes op af Jørgen Jacobsen. Han forventer, at de første resultater vil vise sig i løbet af 2014, da der allerede er flere spændende projekter på tegnebrættet, der i øvrigt kun kan gennemføres med en teknisk ansvarlig ved roret. Jacobsen uddyber:

- Vi føler, at det hele sitrer i øjeblikket. Vi skal for alvor i gang med offshore-segmentet, og har faktisk flere konkrete opgaver undervejs på det felt. Det er helt nyt for os, da vi førhen netop ikke har kunnet levere den krævede dokumentation. Tidspunktet for Kurts tiltræden er ganske enkelt perfekt. Starten på året har også været god, og vi har udvidet medarbejderstaben yderligere i både administration og produktion, siger Jørgen Jacobsen og understreger, at travlheden og de nye projekter på ingen måde får ham til at miste jordforbindelsen. Det er stadig pris og serviceniveauet, der bestemmer i sidste ende.

- Vi er til eksamen hver dag, det må vi ikke glemme. Alle kunder skal have den samme gode behandling, uanset størrelse. God og ærlig rådgivning går aldrig af mode, slutter Jørgen Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095