23948sdkhjf

Kjærgaard i nyt samarbejde

Samarbejdet mellem Kjærgaard og Dronninglund El-Service udvides nu til et strategisk partnerskab med etablering af et nyt selskab; Kjærgaard Nord A/S.
Kjærgaard, totalleverandør inden for automation og el-installation, styrker for alvor aktiviteterne i Nordjylland. Det sker i et strategisk partnerskab med el-installationsvirksomheden Dronninglund El-Service, som i dag servicerer et stort antal kunder inden for landbrug, industri og privat med traditionelle el-installationsopgaver. Det sker med etableringen af selskabet Kjærgaard Nord.

- For os er partnerskabet med Kjærgaard
Kjærgaard Nord A/S
Kjærgaard Nord ejes af henholdsvis Kjærgaard og Dronninglund El-Service. Indehaver af Dronninglund El-Service, Søren Haase, indsættes som direktør, og tager samtidig de eksisterende syv medarbejdere med over i Kjærgaard Nord. Kjærgaard har i dag tre medarbejdere i Hjallerup, som ligeledes får base på Kjærgaard Nords hovedkontor på Nørregade 39 i Dronninglund.
en naturlig udvidelse af vores forretning, som giver os mulighed for at servicere vores kunder endnu bedre og tilbyde dem flere produkter og løsninger end hidtil. Gennem partnerskabet får vi blandt andet adgang til kompetencer inden for energioptimering herunder intelligent energistyring og renovering, fortæller indehaver Søren Haase, Dronninglund El-Service.

Tilpasser sig kundernes ønsker
Ifølge Søren Haase er partnerskabet med Kjærgaard en nødvendighed for at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel efter komplette løsninger.

- Vi oplever i stigende grad, at vores store industri- og landbrugskunder efterspørger komplette løsninger, som udover el også omfatter PLC og styring. Det glæder vi os over at kunne tilbyde nu. Det bliver rigtig godt, afslutter Søren Haase.

For Kjærgaard er partnerskabet i høj grad også et spørgsmål om at kunne servicere kunderne endnu bedre:

- Vi er glade for, at vi nu kan udvide samarbejdet med Dronninglund El-service, som vi tidligere har benyttet som underentreprenør. Kjærgaard har været repræsenteret i Nordjylland siden 2005, og vi har igennem længere tid arbejdet hen imod en styrkelse af vores virksomhed i Nordjylland, da vi allerede har et pænt kundegrundlag i området, siger direktør Per Smedegaard, Kjærgaard, og fortsætter:

- Vi forventer, at vi igennem samarbejdet kan servicere vores eksisterende kunder endnu bedre, da vi får adgang til flere ressourcer, der hvor kunderne er. Samtidig giver det os et styrket afsæt til at servicere helt nye kunder og dermed styrke kundegrundlaget i Nordjylland. Vores motto er; ”vi dækker Danmark inden for en time”, så etableringen af Kjærgaard Nord er helt i tråd med vores strategi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097