23948sdkhjf

Siemens bygger nyt overvågningscenter i Brande

Styrket kvalitet er en salgsstrategi for vindmøllegiganten, som atter udvider i Brande.
7.500 havvindmølller og landvindmøller overvåges fra Siemens Wind Powers overvågningscenter, som har hjemme hos Siemens i Brande.

Og nu skal en helt ny Siemens-tilbygning i Brande styrke netop den funktion, og det fejrer man i dag med byggeriets første spadestik og med besøg af Ikast-Brandes borgmester Carsten Kissmeyer.

- Det er her, vi har kompetencerne, og hvor al viden er blevet opbygget igennem årene. De folk vil vi nu give nogle bedre vilkår, siger Siemens Wind Power-direktør Jan Kjærsgaard om nybyggeriet

Kan forudse fejl
Han påpeger, at overvågningsindsatsen er en væsentlig kvalitetssikring, og derfor skal funktionen styrkes.

- Jo bedre vi er til at overvåge, desto bedre er vi til at sælge vores vindmøller. Det er hele strategien i det, og det er med til at opbygge vores gode rygte ude på markedet, siger han.

- Det er i overvågningscentret, vi kan sidde og forudse fejlene, før de opstår. Kan man opdage, at en hovedkomponent vibrerer, kan man rette fejlen, før en større skade opstår.

Flere lange serviceaftaler
Siemens Wind Power tager i det hele taget øget ansvar for de møller, som de sætter op for kunderne.

- Industrien har forandret sig på det punkt, og vi indgår flere lange serviceaftaler end tidligere. Nu er det typisk 10, 15 eller 20 år, og nu driver vi typisk en vindmøllepark i hele dens levetid.

Overvågningscentret skal stå færdigt i oktober i år, hvor 130 medarbejdere vil indtage de godt 1.400 nye kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095