23948sdkhjf

Vokseværk hos DLT

Den nordjyske underleverandør har endnu engang udvidet maskinparken – denne gang med en pladelaser.
Det er gået stærkt, siden Danish Laser Technology så dagens lys i 2011. Dengang startede Nørresundby-virksomheden ud med to rørlaserskærere, og siden er maskinparken blevet udvidet i hastigt tempo.

- For to år siden etablerede vi vores svejseri, for halvandet år siden vores stanseri, og nu har vi igen udvidet med en Trumpf 5040 pladelaser, en afgrater og en kantpresse, fortæller administrerende direktør Per Larsen til Metal Supply.

Kunder søger totalleverandør
Pladelaseren kan skære i dimensionerne 4x2 meter, og kantpressen kan bearbejde emner op til 4 meter med et tryk på 275 tons.

- Grunden til at vi har valgt at investere i de nye maskiner er, at vi fokuserer på at blive totalleverandør til vores kunder. Vi kan mærke, at det bliver mere og mere efterspurgt, siger Per Larsen, og fortsætter:

- Vores filosofi er, at kunden kan komme med sin tegning og få et færdigt produkt i den anden ende, og det kræver selvfølgelig en del kompetencer i huset. Men der er stadig processer, vi ikke kan levere, som fx bejdsning og maling, men der har vi samarbejdspartnere, som kan tage sig af den del.

2013 var udviklingsår
Også på mandskabssiden er DLT vokset kraftigt. Siden 2011 har man udvidet fra 6 til 25 medarbejdere, og økonomisk har der været sorte tal på bundlinjen lige siden starten.

- Selv i vores etableringsår havde vi overskud, og det er der ellers ikke mange der kan prale af. Siden har indtjeningen været støt stigende. 2013 var et udviklingsår, hvor vi har brugt nogle af de tjente penge til at få pladelaseren i gang, forklarer Per Larsen.

- Vi har også en stor tro på, at 2014 bliver et rigtigt godt år – det kan vi mærke allerede nu. Januar har været rigtig god; især når vi sammenligner med januar de andre år, hvor der har været lidt dødt, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078