23948sdkhjf

J.S. Metal opruster

Den østjyske underleverandør har investeret i en ny fiberlaser.
Den nye maskine er en 4 kw Bystronic, som kan skære plader op til 1.500x3.000 mm.

- Det er den tredje laserskærer, vi har anskaffet, og vi har valgt at gøre det, fordi vi mærker stigende efterspørgsel, forklarer indehaver af J.S. Metal, Steen Holm.

Rent dimensionsmæssigt arbejder den nye maskine i nogenlunde samme område, som virksomhedens to andre maskiner, men da der er tale om en noget hurtigere maskiner, bliver J.S. Metals kapacitet forøget med mere end 50 procent.

Skal sikre fleksibiliteten
Maskinen blev leveret umiddelbart før jul, og i disse dage er man i gang med fintuningen, før de første kundeemner er klar til at blive kørt igennem.

- Vi har fået mange nye kunder i den seneste tid, og det er en af grundene til, at vi godt tør investere. Vores to andre maskiner var ved at være fyldt godt op, og vi ville ikke risikere at stå i den situation, at vi ikke kunne følge med efterspørgslen, siger Steen Holm.

- Fleksibilitet er jo blevet en voldsom vigtig konkurrenceparameter i dag - så vi vil hellere have lidt for meget kapacitet end for lidt, tilføjer han.

Tørring-virksomheden fungerer som 100 procent underleverandør med hovedkompetencerne inden for skæring og bukning. Med anskaffelsen af fiberlaseren er man godt rustet på skære-siden.

- Så nu går der nok et par år, før vi investerer igen, og det næste bliver nok inden for bukning, slutter Steen Holm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.597