23948sdkhjf

Maskinfabrik får nye ejere

LJ Industri har sammen med DK Transportbånd overtaget LTC Maskinfabrik og flytter nu virksomheden og medarbejdere til Nyborg.
Direktør i LTC Maskinfabrik, Leif Tommerup Clausen, har efter 35 år i branchen valgt at gå på pension. Derfor har han fra årsskiftet overdraget sin virksomhed til LJ Industri og DK Transportbånd, som er nabo-virksomheder i Nyborg.

LTC Maskinfabrik beskæftiger sig med spåntagende bearbejdning og råder blandt andet over en lang række CNC værktøjsmaskiner, kurveautomater og efterbearbejdningsmaskiner, der gør det muligt at producere de mest krævende emner.

- Jeg tog første gang kontakt til Leif for to et halvt år siden, men dengang var det ikke muligt for mig at slå til. Derfor er jeg glad for, at DK Transportbånd tilbød at købe det i fællesskab, fortæller Lars Jensen til Metal Supply.

Leif Tommerup Clausen glæder sig over, at hans livsværk videreføres, og endda i samme navn. Han er også meget tilfreds med, at virksomhedens fire ansatte fortsætter i det nye selskab. Dog har de nye ejere planer om at flytte både aktiviteter og medarbejdere til Langelandsvej i Nyborg, hvor man i forvejen råder over topmoderne produktionsfaciliteter.

LJ Industri udfører alt i hydraulik og smedearbejde, herunder også rustfri stål. DK Transportbånd er producent af modulopbyggede transportbånd i både plast og rustfri stål. Sammen håber de, at investeringen i LTC kan blive en døråbner til nye kunder. Samtidig satser ejerduoen på, at makkerskabet kan løfte servicen for eksisterende kunder.

- Vi laver i forvejen en del sammen, især inden for rustfri, og med LTC maskinfabrik styrker vi både vores kompetencer og samarbejde yderligere, fortæller Lars Jensen og understreger, at det hele bliver nemmere, når LTC skifter adresse.

Jonas Sørensen, der også er medejer af LTC Maskinfabrik, er udpeget til administrerende direktør og kommer således til at have den daglige kontakt med kunder såvel som leverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093