23948sdkhjf

Nyt om navne: Thyborøn Havn opruster

Med udsigt til en række større offshore vindprojekter har Thyborøn Havn ansat Torben Strømgaard som maritim salgs- og marketingchef.
Thyborøn Havn har gennemgået og arbejder fortsat med en række større anlægsprojekter med henblik på at forbedre og fremtidssikre kapaciteten på havnen. Nu rettes fokus særligt mod de forventede store muligheder i forbindelse med de planlagte anlæg af kystnære vindmølleparker og i den forbindelse er Torben Strømgaard (34) netop blevet ansat.

Torben Strømgaard kommer fra en stilling som salg- og forretningsudvikler indenfor offshore vindindustrien og skal nu styrke Thyborøn Havns profilering over for nuværende og kommende brugere på havnen. Han vurderer, at den tidligere udvidelse i Sydhavnen, de nuværende uddybninger i havnebassinerne og ikke mindst planerne om etablering af en decideret Offshorekaj i Sydhavnen meget vigtig for at positionere Thyborøn Havn på Offshore-kortet.

Også etableringen af North Sea Offshore Service er et vigtigt konkurrenceparameter i den forbindelse, vurderer Torben Strømgaard. North Sea Offshore Service er en ny erhvervsklynge, der blandt andet har til formål at servicere bygherrer på de kommende nærkyst mølleprojekter.

Bestyrelsen ser med ansættelsen af Torben Strømgaard frem til at styrke den ledelsesmæssige indsats på salgs- og udviklingssiden samt en fortsat udvikling af samarbejdet med havnens nuværende brugere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078