23948sdkhjf

Dantherm Holding fusionerer datterselskaber

[i]A/S Dantherm og Dantherm HMS A/S fusionerer med virkning fra 1. januar 2004 til ét selskab under navnet Dantherm A/S og fortsætter som et helejet datterselskab under A/S Dantherm Holding, oplyste Danterm Holding tirsdag i en fondbørsmeddelse. [/i]
Målet med fusionen er ifølge meddelelsen, at sikre yderligere videndeling og øget effektivitet og produktivitet, når det gælder udvikling, indkøb, produktion, logistik, IT, salg og administration af industrielle anlæg til luftbehandling.

Begge disse produktionsvirksomheder arbejder med industriel luftbehandling og er allerede i dag førende inden for deres respektive forretningsområder.

Den samlede omsætning i den fusionerede virksomhed er 600-700 mio. kr., og det samlede antal medarbejdere er ca. 500.

Beslutningen om fusion er en naturlig konsekvens af, at de to selskaber allerede fik fælles direktion i 2002 med Per Albæk som adm. direktør, Torben Brandstrup som finansdirektør og Henrik A. Lauridsen som fabriksdirektør.

For at sikre de ønskede synergier ved fusionen er det besluttet at samle de to virksomheder på den adresse, hvor Dantherm HMS hidtil har haft sin administration og produktion i nye og meget funktionelt indrettede bygninger i Skive.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114