23948sdkhjf

Specialmesse om teknik og data

Odense Kongrescenter er ramme om TEKNIK & DATA 2004, der henvender sig til beslutningstagere i danske produktionsvirksomheder.
TEKNIK & DATA 2004 er en specialmesse for teknisk databehandling og en faglig stærk konferencerække med spændende cases fra førende industrivirksomheder. Den afvikles i Odense Kongrescenter d. 3 - 5. februar. Konferencerne præsenterer konkrete erfaringer med implementering og anvendelse af teknisk databehandling som styringsværktøj for produktudvikling, konstruktion, produktion, indkøb og salg.

Messen henvender sig til beslutningstagere i danske virksomheder, der udvikler og fremstiller produkter til såvel det internationale som det danske marked. Således omfatter målgruppen adm. direktører, tekniske chefer, produktions-, kvalitets- og PTA-chefer, ledere med ansvar for produktudvikling, planlægnings-, logistik- og IT-chefer samt alle medarbejdere, der er involveret i udviklingen af virksomheden.
Konferencerne er arrangeret af Teknologisk Institut, Dansk Rationaliserings Forening og Danske Fagmesser i samarbejde med Ingeniørforeningen i Danmark, Dansk Maskinteknisk Selskab/IDA, Ledernes Hovedorganisation, fagbladet Jern- og Maskinindustrien samt ledende industrifolk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062