23948sdkhjf

Mollerup Mølle lægger ny tankvognordre hos HMK Bilcon

HMK Bilcon har netop leveret det andet vogntog i aluminium til foderstoffirmaet Mollerup Mølle på Mors.
HMK Bilcon leverede ultimo 2013 det andet vogntog til Mollerup Mølle på Mors.

Vogntoget har i alt 7 aksler og en totalvægt på 54 tons. Den 4-akslede forvogn læsser i alt 31 kubikmeter, mens den 3-akslede anhænger klarer hele 36 kubikmeter. Hele opbygningen er vægtoptimeret så forvognens egenvægt kun er 14.300 kg og anhængeren nede på 5.600 kg.

- Vi fik i begyndelsen af 2013 leveret et fodervogntog fra HMK Bilcon, ellers har vi primært købt fueltankbiler hos dem. Vi er godt tilfredse med kvaliteten af de nye fodertankbiler og det er da også baggrunden for, at valget faldt på et HMK vogntog igen, siger Jakob Pedersen fra Mollerup Mølle.

Foderbilerne har lav egenvægt på trods af, at der er monteret ekstra gangbro og gelænder på højre side af begge tanke og værktøjskasser samt at opbygningen er udstyret med Solimar luftdyser i alle tankrum. Den lette konstruktion omfatter bl.a. undervogn konstrueret med aluminium i alle ophæng og akselkonsoller.

- Flere og flere benytter vores aluminiumskonstruktioner til fodertankbiler. De giver en forbedret driftsøkonomi og det er helt centralt for alle virksomheder med betydelige logistik- og distributionsomkostninger, slutter adm. direktør Klaus Kristensen fra HMK Bilcon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11