23948sdkhjf

Ny storordre til Vestas

Vindmølleproducenten har landet en ordre på 220 MW til en amerikansk kunde.
Vestas har kæmpe succes i USA for øjeblikket, og 220 MW-ordren kommer kun få dage efter, at den danske vindmølleproducent landede en ordre på 350 MW til en anden amerikansk kunde.

Denne gang er der tale om 110 stk. V100-2.0 MW-vindmøller, som EDF Renewable Energy vil opstille i to vindmølleparker i Texas. Ordren er en del af en rammeaftale indgået i september, som nu er blevet udvidet fra 750 til 1.174 MW.

- Vestas ser frem til at arbejde med EDF Renewable Energy for at bygge flere vedvarende energi-projekter i Texas. Det er et af de stærkeste vind-markeder i verden, og vi har allerede leveret vindmøller til ni store vindmølleparker i staten, siger Chris Brown, president for Vestas’ salgs- og servicedivision i USA og Canada.

Vigtig offshore-ordre
Samtidig med den amerikanske ordre kunne Vestas også offentliggøre en vigtig offshore-ordre. Det er energiselskabet Vattenfall, der har bestilt 15 stk. V112-3.3 MW-vindmøller til det britiske Kentish Flats Extension-projekt.

- Vi er glade for at bekræfte Vestas som leverandør til Vattenfall’s Kentish Flats Extension, især fordi Vestas og Vattenfall vil arbejde tæt sammen for at, hvor vi kan, kontrahere med den lokale supply chain i Kent til denne betragtelige investering, siger Ole Bigum Nielsen, head of project execution hos Vattenfall.

Udover selve vindmøllerne indeholder kontrakten blandt andet en femårig serviceaftale. Konstruktionen af projektet begynder efter planen i midten af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267