23948sdkhjf

Nyt om navne: Jensen Metal opruster

Jensen Metal har ansat Heino Petersen som ny sales manager.
- Vi er meget stolte af at kunne præsentere Heino for vores kunder i starten af 2014. Heino kommer med en bred erfaring inden for vores branche, hvor fokus har været på salg og sparring af kunde-specificerede løsninger, udtaler administrerende direktør Lars-Bo Christensen.

Han forklarer, at Jensen Metal i deres søgen efter en ny kollega på salgsfronten har vægtet det særdeles højt, at den nye mand er kendt for at yde et højt serviceniveau og arbejder, som kundens forlængede arm.

- Trods Heinos brede erfaring, så skal der jo lidt introduktion til. Det benytter vi resten af december måned til at give Heino. Fra starten af 2014 står Heino klar til at servicere vores kunder, siger Lars-Bo Christensen.

- Jensen Metal kan som samarbejdspartner tilbyde en bred vifte af forskellige løsninger, både fra vores fabrik i Hasselager samt vores fabrik i Letland. De muligheder gør, at vi står rigtig stærkt, når kunderne skal vælge leverandør, da vi i vores setup er yderst konkurrencedygtigt, målt på alle parametre, udtaler Heino Petersen, der indrømmer, at dette var en stærk medvirkende årsag til, at han valgte at acceptere Jensen Metals tilbud om ansættelse.

Jensen Metal fremstiller i Hasselager emner i rustfri stål samt aluminium, hvor der tilbydes alt lige fra laserskæring til færdige, svejste konstruktioner og røroptræk. Jensen Metal SIA i Letland er opdelt i tre afdelinger, der fremstiller emner og konstruktioner i rustfri stål, sort stål samt komponenter til møbelindustrien. Her er der typisk tale om serieproduktion og konstruktioner med mange løntimer. Virksomheden er ISO 9001 certificeret.

- Med denne konstellation som samarbejdspartner kan vi henvende os til rigtig mange forskellige industrier, store som små. Markedet mangler en leverandør, som har flere strenge at spille på for at tilpasse behovet derude, og det er her, vi med fordel kan byde ind med vores 275 ansatte og ekspertise, slutter Heino Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11