23948sdkhjf

Energibranchen skal sikre væksten hos Ib Andresen

2012/2013 bød på tilfredsstillende vækst hos den fynske underleverandør, der ligeledes forventer at holde skansen i indeværende regnskabsår.
I 2012/2013 omsatte Ib Andresen Industri for 842,5 mio. kr., hvilket svarer til en vækst på godt 25 mio. kr. sammenlignet med året før. I samme periode blev det dog til en tilbagegang på bundlinjen på 13,9 mio. kr., og overskuddet før skat endte dermed på 31,3 mio. kr.

- Året har været tilfredsstillende med et resultat på linje med sidste års resultat, specielt set i lyset af de omkostninger, selskabet har haft i forbindelse med etableringen af det nye produktionsanlæg til fremstilling af segmenter til vindmølletårne til søsterselskabet Andresen Towers A/S. Årets begyndelse var endvidere negativt påvirket af dårlige konjunkturer, især i oktober kvartal, men 2013 har vist en pæn forbedring, skriver Ib Andresen Industri i sit årsregnskab.

Flad udvikling i 2014
Til gengæld har Ib Andresen Industri fået en særdeles positiv start på 2013/2014, men der er dog tale om vidt forskellige udsigter for virksomhedens kundegrupper.

- Det er fortsat selskabets opfattelse, at selv om nogle af de brancher, der serviceres, er kommet hurtigt ud af krisen, så er der stadig mange, som ikke er tilbage på tidligere års meget høje niveau. Derfor er flere nye projekter som underleverandør til energibranchen af meget stor betydning for koncernens fremtidige vækstmuligheder, skriver Ib Andresen Industri.

Langeskov-virksomheden forventer at komme ud af 2013/2014 med en omsætning og et overskud på niveau med 2012/2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079