23948sdkhjf

Dansk Jerncentral skifter navn

For at markere selskabets udvikling skifter Dansk Jerncentral navn til DJ Supply med virkning fra 1. januar 2014.
Virksomheden er et medlemsejet kædesamarbejde indenfor områderne vvs, stål og værktøj/tekniske artikler. Det ejes af 38 selvstændige handels- og grossistvirksomheder, der tilsammen har 59 udsalgssteder i Danmark. Medlemsvirksomhedernes godt 700 ansatte servicerer håndværkere, industrien og andre kunder over hele landet og omsætter for ca. 3 mia. kr.

- Det gamle navn stammer fra den tid, hvor stål var det primære i virksomheden. Nu er aktiviteterne fordelt på de tre forretningsområder vvs, stål og værktøj/tekniske artikler, udtaler administrerende direktør Jes Lyngsø Jessen.

- Det nye navn er desuden mere moderne og udtrykker i højere grad grossisternes hovedfunktion: det at levere noget. Navnet rummer desuden, at kædesamarbejdet leverer noget til medlemmerne, der styrker deres konkurrenceevne. I et marked hvor konkurrencen er hårdere end nogensinde, er vi overbeviste om, at medlemsvirksomhedernes kundenærhed er en stor styrke. Bag medlemmerne skal kædekontoret levere infrastruktur, således at de kan fokusere på at betjene kunderne bedst muligt, slutter Jes Lyngsø Jessen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078