23948sdkhjf

KKI Plast vokser i nye omgivelser

Plastvirksomheden har skiftet Kolding ud med Vejle og fået mere plads til fremtidige udvidelser.
For godt et år siden rykkede KKI Plast teltpælene op. Siden grundlæggelsen har virksomheden haft hjemme i Kolding, men på grund af pladsmangel flyttede man for godt et år siden til Vejle.

- Vores største problem var pladsen til vores halvfabrikata og til en vis grad vores maskiner. Vi har brug for at have et stort råvarelager, fordi mange af vores kunder har brug for emnerne fra dag til dag, siger Niels Verner Pedersen, der er fabrikschef hos KKI Plast.

- Vi er netop ved at lægge sidste hånd på et nyt produktionsplanlægningssystem, og i den forbindelse kommer vi fremover til at ligge inde med et kvart års forbrug af halvfabrikata, hvilket kommer til at gøre os meget mere fleksible. Det kan så suppleres op med dag til dag levering, hvis det bliver nødvendigt, tilføjer han.

Ser stor vækst i fremtiden
Samtidig med flytningen skiftede virksomheden navn fra Kolding Kunststof Industri til KKI Plast, og med flytningen er virksomhedens fabriksareal blevet mere end fordoblet.

Udover den øgede plads har den nye placering i Vejle også kastet andre fordele af sig.

- Vi ser et vækstpotentiale i lokalområdet med meget kort levering, men både på landsplan og internationalt er der stor vækst inden for plast området, siger Niels Verner Pedersen.

Nye medarbejdere i 2014
Udover de ekstra kvadratmeter ligger KKI Plasts fabrik på en grund, hvor der er mulighed for at udvide til det tredobbelte, og det giver åbenlyse fordele, når der skal tænkes langsigtet.

- Vi er i forvejen vokset til det dobbelte de sidste to år og tror også på vækst fremover. Jeg forventer, at vi skal ansætte flere medarbejdere næste år, siger Niels Verner Pedersen, og slutter:

- Vi har fundet en niche med små serier og høj kvalitet til en fornuftig pris. Det er i det område, KKI Plast har sin kompetence, samt vi kan også mærke, at der er en stigende efterspørgsel på denne type opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078