23948sdkhjf

Populær fællesstand på Hannover Messe

17 danske virksomheder har indtil videre meldt deres ankomst som en del af en fællesstand på den tyske industrimesse.
Det tyske marked har altid været vigtigt for danske metalvirksomheder, og Hannover Messe har som en af verdens største industrimesser været et oplagt sted at vise sig frem overfor de tyske aftagere.

Det laves der ikke om på i 2014, og hos Den Danske Ambassade og Metal & Maskinindustrien, der de seneste 12 år har arrangeret fællesstand på den tyske messe, mærker man da også pæn interesse for at udstille i Hannover.

- Tyskland er den største markedsplads i Europa, og eksporten til det tyske marked er Danmarks største. Samtidig kommer en stor del af den danske eksport til Tyskland fra små og mellemstore virksomheder fra Danmark, forklarer fra den danske ambassade i Berlin.

Stadig plads til flere danske virksomheder
Han mener, at langt flere danske SMV’er bør interessere sig for det tyske marked og dermed også overveje at vise sig frem på en tysk messe, hvor der er gode muligheder for at etablere samarbejder med tyske virksomheder.

- Danske virksomheder er kendt for fleksibilitet, servicemindethed, innovation, omstillingsparathed og naturligvis en høj kvalitet. Dette er også nøgleordene for dansk eksport til det tyske marked. Tyskerne ved godt, at varer fra Danmark ikke altid er de billigste, siger Jan Larsen.

Fællesstanden råder over 300 kvadratmeter, og selv om det går godt med tilmeldingen, så understreger Jan Larsen, at der stadig er plads til flere virksomheder.

- Ved deltagelse på en dansk fællesstand opnår virksomheden en mulighed for at vise sig frem på det tyske marked på en meget enkel måde. Deltagerne skal kun komme med deres produkter, resten klarer vi i fællesskab med vores standbygger og Metal- & Maskinindustrien, forklarer han.

Indtil videre har følgende virksomheder bekræftet deres deltagelse på fællesstanden:
Steeltechnology
Sintex
OneStopSteel
OneStopAlu
Brdr.Jørgensen Components
Olsen Metaltrykkeri
Jan Bach Maskinfabrik
Rea Automatdrejning
AOO Steel
Steelproducts
Jægerspris Finmekaniske
Strates Maskinfabrik
KB.Hanssons Metalstøberi
Scangripp
MIR (Mobile Industrial Robots)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078