23948sdkhjf

Industrifusion på Fyn

[i]Smith Industri A/S og Troels Andersen A/S fusioneres og samler produktionen i Nr. Aaby.[/i]
To mellemstore industrivirksomheder, Smith Industri A/S i Nr. Aaby og Troels Andersen A/S, Hinnerup, fusionerer til Sita Industries. Produktionen samles i Nr. Aaby, hvor der foreløbig er blevet beskæftigelse til 50 personer, skriver Fyens Stifttidende.

- Nogle få ansatte er flyttet med fra Jylland, og lokalt på Vestfyn har vi ansat fem nye folk, og der er gode muligheder for, at der bliver brug for flere hænder, for vi er kommet godt fra start, siger den nye ejer og administrerende direktør, Tonny Andersen, til Fyens Stifttidende.

Produktionen og administration er samlet i Nr. Aaby. I Hinnerup er et salgs- og servicekontor tilbage. Efter fusionen er den samlede administration slanket, mens aktiviteten i produktionen er øget.

Fusioneringen synes at have løst op for de økonomiske prblemer, de to firmaer hver for sig har kæmpet med gennem nogen tid.

Det er erhvervsmnaden Tonny Andersen, der har købt de tidligere ejere ud og tilført to millioner kroner i kapital. Han fremhæver overfor Fyens Stifttidende, at målet med fusionen er at skabe markedets stærkeste og bedste leverandør inden for støjreduktion, arbejdsmiljø og ergonomi. Smith Industri er især kendt for at producere støjdæmpning til maskiner og industrireoler. Troels Andersen-delen supplerer med ekspertise inden for hydrauliske løfteborde, arbejdsborde, interne transportanlæg og pakkelinjer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143