23948sdkhjf

Ny hæder til Morsø Jernstøberi

Lørdag overrakte dronning Margrethe Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje til Declan Kingsley-Walsh, direktør for Morsø Jernstøberis datterselskab i England.
Declan Kingsley-Walsh har siden 2006, hvor han blev ansat, formået at tydeliggøre Morsø Jernstøberis brand og fået de danske brændeovne ind i mange engelske hjem.

- Med en stålsat vilje og overlegen faglig ekspertise har Declan Kingsley-Walsh evnet at påvirke udviklingen af specialdesignede Morsø brændeovne, direkte målrettet til det engelske marked, siger Lone Bak Attermann, marketingdirektør i Morsø Jernstøberi.

Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje blev overrakt af dronning Margrethe i forbindelse med Den Danske Klubs 150 års jubilæums gallamiddag på The Intercontinental Hotel i London.

Trodser skærpede krav til brændeovne
De seneste år er kravene til brændeovne skærpet i England. For eksempel er der mange byområder, hvor det ikke er tilladt at bruge traditionelle brændeovne. Men det har Declan Kingsley-Walsh fundet løsninger på.

- Med et klart fokus på miljørigtige og designorienterede produkter, og med støtte fra moderselskabet i Danmark, er det lykkedes Declan Kingsley-Walsh at udvikle og levere brændeovne til englænderne. Mellem 2009 og 2012 fik han blandt andet fjorten brændeovne godkendt til røgfrie zoner, siger Louise Kirketerp, senior trade advisor på den danske ambassade i London.

Og det sætter også forventninger til fremtiden.

- Vi forventer fortsat god vækst på det engelske marked med Declan Kingley-Walsh ved roret. Declan Kingsley-Walsh’ engagement og hans evne til at være kundeorienteret har i høj grad styrket udviklingen. Derfor forventer vi fortsat stabil fremgang og god udvikling med det engelske datterselskab, siger Lone Bak Attermann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08