23948sdkhjf

Teknos på opkøb

Malingproducenten overtager Burcharths Farve- & Lakfabriks aktiviteter inden for maling og overfladebehandling.
Teknos fortsætter sin planlagte vækst både organisk og gennem virksomhedsopkøb. Den 28. november 2013 har Teknos underskrevet en aftale om at overtage Burcharths Farve- & Lakfabriks aktiviteter inden for maling og overfladebehandling i Kolding.

Burcharths udvikler og producerer overfladebehandling til maskiner, materiel og motorer. Ud over sine aktiviteter i Danmark og Sverige har selskabet også betydelige aktiviteter i Polen og Tyskland.

Omsætningen i den nyerhvervede forretning er cirka 60 mio. kr. Alle medarbejdere i Burcharths vil blive overført til Teknos.

Den endelige overtagelse forventes at ske i løbet af første kvartal 2014, og på dette tidspunkt vil alle Burcharths forretningsmæssige operationer samt produktion være overflyttet til Teknos' danske fabrik i Vamdrup, som kun ligger 15 km væk.

Overtagelsen vil styrke Teknos' position inden for vandbaserede overfladebehandlingsprodukter til metal i særdeleshed i Skandinavien og i en række nordeuropæiske lande, og den vil tillige styrke virksomhedens eksisterende teknologier inden for vandbaserede overfladebehandlingssystemer til motorblokke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11