23948sdkhjf

Nyt om navne: Reparo Maskin og CNC Service bliver landsdækkende

1. december 2013 etableres ny serviceafdeling i Hedensted, og samtidig udvides staben med endnu en tekniker.
Med ansættelsen af Mads Fryland etablerer Reparo ApS den 1. december sin tredje afdeling og bliver nu landsdækkende.

- Kombinationen af høj kvalitet, god service og fornuftige priser har givet os en fantastisk start med stor kundetilgang, siden vi i 2010 etablerede Reparo, siger Arne Hjeresen, den ene af virksomhedens to ejere.

Mads Fryland vil servicere nye og gamle kunder i Jylland og på Fyn med udkørsel fra Hedensted. Han har igennem snart seks år været servicetekniker hos AVN Maskin i Odense og kan tilbyde både mekanisk og elektrisk service på højt niveau. Mads har stort kendskab til Fanuc, Brother, Heidenhain og Yasnac.

- Mads glæder sig til at udvikle sin egen afdeling og give vore kunder en god og fleksibel service med den høje kvalitet, der kendetegner virksomheden, fortsætter Hans Erik Hassø, den anden ejer.

Reparo renoverer og sælger brugte reservedele til især metalindustrien. Udover den nye afdeling i Hedensted har Reparo afdelinger i Høng på Vestsjælland og i Næstved. Afdelingen i Høng huser værksted, hvor virksomheden renoverer og servicerer de gamle Pedersen fræsemaskiner samt mindre mekaniske opgaver på andre maskiner. I Næstved befinder virksomhedens reservedelslager sig med mange både nye og renoverede reservedele til stort set alle styringer. I Næstved foretages endvidere renoveringer af de el-tekniske komponenter og herfra udskibes renoverede reservedele til alle verdenshjørner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078