23948sdkhjf

Motovario udvider samarbejdet med Jens S Transmissioner

Samarbejdet mellem de to virksomheder kommer nu også til at dække det danske marked.
Siden 2007 har Jens S Transmissioner været ansvarlig for distributionen af Motovarios program af gear og gearmotorer i Sverige og Norge, og siden 2009 Finland. Derfor er det et naturligt skridt, at samarbejdet nu også kommer til at omhandle Danmark.

Derfor vil Motovarios produkter pr. 1. december 2013 blive distribueret gennem Jens S Transmissioner, med samme medarbejdere som hidtil i Motovario Scandinavia.

Jens S Transmissioner har gennem mange år leveret transmissionsløsninger til industrien i Norden, og har lokale lagre i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I Norden er Jens S autoriseret Motovario Assembly Center, som betyder, at Motovarios program af tandhjulsgear, keglehjulsgear og fladgear bliver leveret fra lokale montagelagre.

Jens S Transmissioner vil fremover kunne tilbyde et komplet program af transmissionsprodukter, samt tilbyde yderligere services som egne bearbejdningscentre, egen malerkabine med certifikat til at levere i henhold til OS4/C5-M, ATEX certificering, lokale lagre i fire lande, samt fortsat adgang til de øvrige Motovario-lagre i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078