23948sdkhjf

AP&T og Uddeholm i samarbejde om værktøjsstål

AP&T har underskrevet en samarbejdsaftale med Uddeholm om levering, udvikling og afprøvning af værktøjsstål.
At vælge det rigtige stål til henholdsvis værktøj og anvendelse er ikke kun afgørende for kvaliteten på operationen. Det kan blandt andet også påvirke værktøjets levetid og cyklustiderne i produktionen. Samarbejdet mellem de to virksomheder skal skabe nye muligheder for at optimere forskellige typer værktøjsstål til formålet.

– Kundernes erfaringer og vores egne testresultater er grundlaget for det fælles udviklingsarbejde. Gennem samarbejdet har vi en direkte kanal til Uddeholms kvalificerede forskning, hvilket gør at vi sammen hurtigt kommer videre i processen, siger Jan Glimne, divisionschef for AP&T Tooling Solutions.

Ud over forskning og produktudvikling omfatter samarbejdet også blandt andet uddannelse. Begge virksomheder deltager for eksempel i hinandens seminarer rundt om i verden. Ifølge Jan Glimne er det en vigtig fordel, at begge virksomheder er globale.

– Uanset hvor i verden vores kunder har deres virksomhed, kan de være sikre på altid at have tilgang til værktøjsstål med præcis samme egenskaber.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078