23948sdkhjf

Emco Controls: Kinesere efterspørger vestlig kvalitet

Emco Controls har succes i Kina, og man kan gøre virksomheden kunsten efter, når Danish Offshore Energy Group arrangerer et fremstød på olie- og gasmesserne Cippe/Ciooe i Beijing i 2014.
Den kinesiske regering forventer at investere over 72 mia. kr. på udforskning af landets olie- og gasresurser alene i 2013. Det betyder en øget efterspørgsel på produkter af høj kvalitet til den voksende olie- og gasindustri, og de store kinesiske selskaber som Cnooc og Sinopec foretrækker i høj grad vestlige leverandører. Det skriver Danish Offshore Energy Group, Eksportforeningen, i en pressemeddelelse.

- De kinesiske kunder efterspørger vestlige produkter, fordi de ved, de kan stole på kvaliteten. De køber ikke kinesisk. Fordi Danmark har så godt et ry, behøver vi ikke overbevise kunderne om, at vi leverer god kvalitet. Derfor er vi kommet ind på markedet, selvom vores priser ofte er højere, forklarer Henrik Lisberg, direktør for Emco Controls.

Forventer omsætningsstigning i Kina
Emco Controls leverer flow-målings-udstyr til offshoreinstallationer. Kina tegner sig for 15 procent af virksomhedens omsætning i dag, men Henrik Lisberg forventer, at dette vil stige til 40 procent i de kommende år.

- Vi leverer direkte til både Cnooc og Sinopec, og det er internationale krav og standarder, der gælder. Derfor er der ikke handelsbarrierer, og det er ikke så svært at komme ind på markedet via en forhandler, der kender markedet. Det er vigtigt med lokale folk, og vi forventer på sigt at åbne et lokalt kontor i Beijing.

Udover de kinesiske olie- og gasselskaber vil udenlandske operatører også komme i spil i Kina. Regeringen tilbyder 25 offshoreblokke til udenlandske operatører, der er vant til at købe ind hos vestlige leverandører.

Regering vil øge egenforsyning
Danish Offshore Energy Group er opmærksom på udviklingen i Kinas offshore-branche og arrangerer derfor et fælles eksportfremstød til Kinas største offshoremesser, Cippe og Ciooe, i Beijing den 19.-21. marts 2014. Fremstødet består blandt andet af en dansk fællesstand på messerne og match-making-møder med interessante forretningspartnere og de danske virksomheder.

- Kina har store oliereserver og offshore-branchen vokser, fordi regeringen yder store tilskud. Målet for dem er at øge egenforsyningen, for den kinesiske middelklasse og dermed også energiforbruget vokser. Cippe/Ciooe-messerne er de største i Kina og oplagte muligheder for de danske virksomheder til at skabe kontakter og møde potentielle kunder, fortæller Merethe Wrang, business manager, Oil & Gas, Danish Offshore Energy Group.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078