23948sdkhjf

Give Stålspær leverer flere totalløsninger

Give Stålspær oplever en øget efterspørgsel på totalløsninger indenfor stålleverancer til byggeriet.
Give Stålspærs nyetablerede trappeafdeling har travlt, og på virksomhedsgangen bliver der ikke kun talt om spær, men også om tramper, tagplader og andre stålleverancer. Stålproducenten oplever nemlig en øget efterspørgsel på totalløsninger fra sine kunder.

- Det sidste års tid har vi oplevet en øget efterspørgsel på totalløsninger, der ikke kun indeholder spær, men også trapper, tagplader mv. One stop shop er en klar fordel for vores kunder, og vi vil jo gerne opfylde vore kunders behov. Vi leverer derfor gerne en totalløsning, så længe leveringen ligger indenfor vores kernekompetencer. Hvis vi ikke mener, vi kan løse opgaven enten på grund af kapacitet eller kompetence, bruger vi en underleverandør, fortæller Teil Bechmann, Give Stålspær.

Give Stålspær er blandt andet totalleverandør på den nye atriumgård hos Dong Energy i Virum. Denne levering inkluderer en trampe samt 140.000 kg stålspær. Stålkonstruktionerne er loftspær og store gitterspær med HEM-profiler på grund af dynamisk laster, der er til stede grundet den store trampe.

Dahl Entreprise har været entreprenør på byggeriet, der står færdigt i december 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.088