23948sdkhjf

Brændeovnsproducent fortsætter fremmarch

Aduro leverer på femte år kraftig vækst og har fortsat høje ambitioner om flere markedsandele i Europa.
Aduro er udvikler og producerer højteknologiske brændeovne og har installeret mere end 100.000 brændeovne i Europa. I 2012/13 voksede brændeovnsproducentens bruttoresultat til 34 mio. kr. fra 27 mio. kr. året før, mens overskuddet før skat blev forbedret til knap 23 mio. kr. fra 18 mio. kr. i 2011/12.

Næsten 90 pct. af Aduros produktion går til eksport, hvor Norge, Tyskland og Frankrig er de største markeder, oplyser Børsen, der i år har kåret virksomheden som Gazelle for tredje år i træk.

- Vi kan konkurrere på prisen, fordi vi samarbejder med flere af de største byggemarkedskæder i Europa. De bruger vore brændeovne som slagtilbud for at trække kunder ind i butikken, men vi får stadig en fair pris for vores produkt og leverer i store mængder. I specialbutikker ville prisen på vores brændeovne have været det dobbelte, siger virksomhedens grundlægger, Christian Skovbo, til Børsen.

Han og resten af ledelsen forventer fremgang i omsætning og overskud i 2013/14.

- Vores markedsandel i Europa er stadig forholdsvis lille, så vi ser et stort potentiale for vækst, uddyber Christian Skovbo over for avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062