23948sdkhjf

FlowTech opruster på big-bag håndtering

FlowTech, der kunne fejre 25 års jubilæum tidligere på måneden, er klar til at komme endnu bredere ud på det danske marked og styrke sin eksport til nærmarkederne.
Mark Rubow er manden, der stiftede FlowTech for 25 år siden, dengang med fokus på montage og specialkonstruktioner i rustfri stål, hovedsageligt målrettet mejerisektoren. Udviklingen gik hurtigt i retningen af projektering, aflevering og idriftsættelse af hele procesanlæg til levnedsmiddelindustri såvel som kemisk, farmaceutisk og anden procesindustri.

- Vi mærker generelt en stor investeringslyst og har et godt flow af opgaver inden for alle brancher, fortæller Mark Rubow til Metal Supply.

Og det seneste årsregnskab vidner da også om de positive takter - her kom virksomheden ud med et resultat på godt 1 mio. kr. før skat mod et underskud på 200.000 året kr. før.

Big-bag håndtering til danske og udenlandske kunder
Flowtech opererer hovedsageligt på det danske marked og har en eksportandel på cirka 25 procent med primær afsætning i Norge, Tyskland og Rusland.

Fremadrettet er det Mark Rubows vision at komme endnu længere ud i hjørnerne i det danske marked og styrke eksporten til nærmarkederne. Og til at realisere denne strategi er der for nylig blevet ansat en ny maskinmester, hvis fornemste opgave er at forberede og gennemføre projekter inhouse hos kunderne.

- Vi vil især fokusere på big-bag håndtering af pulver og granulater, uddyber Mark Rubow, som nu ser frem til at tage hul på endnu et nyt kapitel med FlowTech.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109