23948sdkhjf

Svejsehuset i tysk samarbejde

Svejsehuset A/S udvider sit sortiment med det tyske brand Dinse, der blandt andet er kendt for sine svejsepistoler til automater og svejserobotter samt for de såkaldte Dinse-stik.
- Vi kommer til at dække nogle nye områder med Dinse’s produktprogram, og dermed styrker vi vores position på markedet som leverandør af svejseløsninger, siger direktør Lars Jakobsen fra Svejsehuset i Viby ved Århus.

- Med de nye produkter kan vi nu levere komplette slangeløsninger til svejserobotter – herunder slid- og reservedele. Det betyder, at vi fremover er i stand til at servicere kunder med svejserobotter, tilføjer han.

Forventer nye kunder
Dinse leverer en række produkter til svejsning. Det drejer sig blandt andet om svejsepistoler til automat- og robotsvejning, gas- og vandkølede håndbrændere til manuel svejsning samt stik og koblinger.

- Vi forventer, at salget af Dinse’s produkter vil give effekt hos såvel nye som eksisterende kunder. Derudover er det vigtigt at pointere, at vi qua Dinse kan tilbyde noget ekstra til de virksomheder, som fx ønsker individuelt tilpassede stumper. Dinse er en rigtig Ole Opfinder-virksomhed, siger Lars Jakobsen.

Dinse, som runder 60 år i 2014, producerer de fleste af sine produkter selv. Dinse har fabrik i Hamborg og beskæftiger 140 mand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094