23948sdkhjf

Ny topchef hos Nytech

Michael Hansen overtager stillingen som administrerende direktør fra Emil Poulsen hos den nordjyske underleverandør Nytech A/S.
Emil Poulsen blev en del af Nytech i 2007, da han indtrådte som administrerende direktør og medejer af den nordjyske underleverandør. Nu er han imidlertid fratrådt stillingen, men er stadig medejer af virksomheden.

I stedet indtræder Michael Hansen som administrerende direktør. Han kommer senest fra en stilling som koncernsalgschef hos Jensen Metal.

20 års underleverandør-erfaring
Michael Hansen har adskillige års erfaring fra underleverandørbranchen. Udover fem år hos Jensen Metal har han tidligere været 14 år hos Svenstrup-virksomheden Pumac, hvor han blandt andet var produktionschef i tre år, og de sidste ni år havde ansvar for salg, pta og indkøb.

- Så i alt bliver det 20 års erfaring fra underleverandørbranchen, hvor jeg har tilegnet mig kompetencer inden for salg, indkøb, udvikling, produktion og selvfølgelig ledelse, forklarer Michael Hansen til Metal Supply.

Michael Hansen startede hos Nytech den 18. november. 2013

Fokus på salg og lønsomhed
Hos Nytech kommer Michael Hansen til en virksomhed, hvis historie går helt tilbage til 1987. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt af Hanne Bækgaard Jensen og Gunnar Nymark Jensen, som solgte virksomheden i 2007. Siden finanskrisen har Nytech dog kæmpet med at få balance i driften, og senest blev det i 2012 til et underskud før skat på 0,9 mio. kr.

Den nye direktør forklarer da også, at øget indtjening bliver en af hans fremmeste opgaver i den første tid.

- I den første tid skal jeg selvfølgelig lige finde ud af, hvad der er op og ned i virksomheden, men ellers bliver en af mine fremmeste opgaver at øge indtjeningen. Vi skal skabe noget mersalg, og det første der skal ske er, at jeg skal have fat i de eksisterende kunder og se, om der er flere opgaver vi kan løse for dem. Det er jo altid meget nemmere at sælge til de kunder, man har i forvejen end at skulle skaffe nye, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109