23948sdkhjf

Metalvirksomheder bejler til arkitekter

HAI Horsens, RMIG, Dan-Color og Sjølund starter torsdag en turne, hvor de vil uddanne og inspirere arkitekter i ind- og udland.
Med HAI Horsens som initiativtager af den såkaldte Arkitekt Tour og RMIG A/S, Dan-Color og Sjølund A/S som samarbejdspartnere ønsker de fire virksomheder på sigt at skabe øget omsætning inden for byggeriet, men samtidig give arkitekter mulighed for at øge kreativiteten inden for bygningsarkitektur.

De danske virksomheder, som deltager i Arkitekt Tour, har alle lang erfaring inden for deres individuelle kernekompetencer, såsom overfladebehandling, metalbearbejdning, konstruktion og projektstyring til en lang række industrier. Alle virksomhederne har erfaret, at et stort arrangement og kreativitet, i kombination med virksomhedernes kerneprodukter, har skabt løsninger til arkitektoniske bygninger.

Med Arkitekt Tour ønsker de at udbrede kendskabet til nye produktionsmetoder og villighed til at skabe unikke løsninger for fremtidige byggerier inden for arkitekturen. Mindre og mellemstore, danske virksomheder har produktions- og medarbejderfordele, som giver stor fleksibilitet og plads til kreativitet, hvilket giver arkitekter muligheder for at skabe unikke bygninger med funktionel arkitektur.

Arkitekt Tour vil blive afviklet som et rejsende undervisnings- og udstillingsseminar med start i København den 21. november. Senere går touren til London, Stockholm, Oslo, Berlin og Helsinki.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08