23948sdkhjf

Bladt snupper Dong-ordre

Stål-virksomheden skal levere fundamenterne til Gode Wind-projektet.
Dong Energy offentliggjorde i sidste uge, at man vil investere 16,4 mia. kr. i de tyske vindmølleparker Gode Wind 1 og 2. Vindmøllerne skal leveres af den faste samarbejdspartner Siemens, og ordren på fundamenterne er gået til en anden trofast leverandør; Bladt Industries.

- Vi er meget begejstrede over at have fået tildelt kontrakten på Gode Wind-fundamenterne. Vi har et mangeårigt samarbejde med Dong Energy, og vi er glade for at have muligheden for at sætte vores aftryk på endnu en af Europas offshore vindmølleparker, siger administrerende direktør, Peter Rindebæk, på Bladt Industries’ hjemmeside.

Gode Vind vindmølleparken bliver rejst omkring 45 km fra den tyske kyst i Nordsøen, og Bladt skal i alt producere 97 fundamenter. Vindmølleparken ligger tæt på Borkum Riffgrund 1 vindmølleparken, til hvilken Bladt Industries har leveret en transformerstation med jacketfundament og netop nu er i gang med at fabrikere de 77 fundamenter.

Fabrikationen af Gode Wind-fundamenterne påbegyndes i tredje kvartal af 2014, og vindmølleparken forventes at være klar til brug i sidste kvartal af 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187