23948sdkhjf

Kurator vil politianmelde Carnitech-ledelse

Advokat Carsten Henriksen beskylder ledelsen hos det konkursramte selskab for at have udbetalt store bonusbeløb til sig selv efter konkursbegæringen.
Den 14. juni indgav Carnitech sin egen konkursbegæring, og den 21. juni blev dekretet afsagt i Skifteretten. Men i den mellemliggende periode har selskabets ledelse angiveligt foretaget en række dispositioner, der har lænset konkursboet for et anseligt beløb. Det skriver Børsen.

I hvert fald har selskabets kurator sendt et brev rundt til konkursboets kreditorer, hvor man konstaterer, at der er udbetalt ”store konsulenthonorarer/bonusser og lignende” såvel den 18. og 19. juni som i starten af juni.

- Vi undersøger nu alle kontoudtog de sidste to år. Men det er allerede tydeligt, at det er sket mange gange, at selskaber, som er tilknyttet ledelsen, har trukket penge ud af Carnitech, selv om der ikke ses at være lavet et stykke arbejde for det, siger kurator Carsten Henriksen fra advokatselskabet Lett, til Børsen.

Han kritiserer også ledelsen for at have afgivet store bestillinger på kredit hos leverandører og selv sælge varer mod forudbetaling selv efter, at de kunne konstatere, at en konkurs var uundgåelig.

Carsten Henriksen er derfor klar til at politianmelde selskabets ledelse, så snart hele konkursboet er gjort op.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109