23948sdkhjf

Nyt om navne: L-tek ansætter ny kvalitetschef

Underleverandøren styrker kvalitetsarbejdet og kan se frem til yderligere certificeringer.
Den midtjyske leverandør af laserskårne og pladebearbejdede komponenter, L-tek i Nørager, har pr. 1. november ansat Per Stengaard Nielsen som ny kvalitetschef. Per Stengaard Nielsen kommer fra en tilsvarende stilling hos VSB Industri- og stålmontage i Assentoft.

Igennem de seneste år har indsatsen med at udvikle kvalitetsarbejdet såvel internt som eksternt været i fokus hos L-tek. Dette som en naturlig konsekvens af den stigende efterspørgsel fra nye kunder samt øgede krav om certificeringer fra eksisterende kunder.

Løbende proces
L-tek har siden begyndelsen af 2012 været ISO 9001-certificeret, og yderligere to certificeringer er på vej. Det drejer sig om CE-mærket efter DS/EN 1090-1, der gælder for bærende produkter i byggeri, herunder vindmølleindustrien, samt svejsestandarden ISO 3834-2.

De nævnte certificeringer skal ses som et led i en fortløbende proces, hvor L-tek tilpasser sig de stigende kvalitetskrav fra markedet.

Per Stengaard Nielsen afløser den hidtidige kvalitetschef Harly Jensen, der får ny titel af kvalitetsingeniør samt procedureansvarlig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062