23948sdkhjf

C&H System og Axelent i samarbejde

Næstved-virksomheden skal nu implementere produkter fra den svenske koncern i sine håndteringssystemer.
Via en samarbejdsaftale med C&H System styrker Axelent Denmark yderligere sin position på det danske marked. Samarbejdet giver C&H System mulighed for at levere en helhedsløsning, når det gælder maskinsikkerhed, inklusive X-Tray-trådstiger.

Samarbejdsaftalen løber fra november 2013 og omfatter leverance af X-Guard-maskinbeskyttelse, tilbehør i form af X-tra-materiale samt trådstiger fra Axelent Wire Tray. Michaela Ahlberg, salgsansvarlig for Axelent i Danmark, siger:

- Det føles rigtigt godt at få etableret dette samarbejde med en af Danmarks mest velrenommerede maskinkonstruktører på Sjælland. C&H System er et stærkt varemærke, som har samme værdier, som dem vi har hos Axelent Denmark – at man igennem et tæt samarbejde altid kan levere den rigtige løsning til kunden.

- Vores trådstiger og øvrige sikkerhedsprodukter bliver lige nu implementeret som en del af de maskiner og anlæg, som C&H leverer rundt om i verden. Det er utroligt spændende at kunne bruge en kunde som C&H System som referencekunde på det danske marked, også i forhold til vores kabelstiger, tilføjer hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094