23948sdkhjf

Automations-virksomheder fusionerer

Aktiviteterne hos Picca Automation og Sinus Automation er blevet sammenlagt.
Sammenlægningen betyder, at den nye virksomhed med over 50 medarbejdere kan tilbyde en omfattende ekspertise inden for automationsløsninger på områderne miljø, energi, industri, pharma, mejeri, bryggeri og fødevarer.

Picca, der i dag ejes af fire ledende medarbejdere og partnere, har i alt 40 medarbejdere på kontorerne i Søborg og Silkeborg. Sinus Automation, der også ligger i Silkeborg, har 12 medarbejdere, som alle fortsætter i den nye virksomhed - herunder de to hidtidige hovedaktionærer Klavs Vestergaard og Michael Langvad, samt manager for automation Anders Handberg.

Ambitiøse vækstmål
Med fusionen vil Sinus’ ekspertise inden for automationsløsninger til procesindustrien, herunder bryggerier, hvor man løser opgaver i såvel Danmark som udlandet, komplementere Piccas aktiviteter i relation til fødevareindustrien. Samtidig er geografien en klar fordel:

– Foruden Sinus’ kompetencer inden for bryggerier er det interessant, at vi begge har kontorer i Silkeborg. Dermed vil det være både oplagt og nemt, at vi i løbet af 2014 samler medarbejderne i Jylland på ét sted i Silkeborg-området, siger administrerende direktør for Picca Automation, Henrik Jensen, der ser frem til en styrket position på markedet:

– Det er en særdeles kompetent medarbejderstab hos Sinus Automation, vi nu forener vores kræfter med. Det vil give helt nye muligheder, og sammen har vi ambitiøse vækstmål for de kommende år.

Picca Automation blev etableret den 1. november 1988 af Torben Vestergaard og kan dermed fejre sit 25 års jubilæum i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079