23948sdkhjf

Lauridsen Industri i samarbejde med Linak

Samarbejdet har resulteret i en ny spadeventil, som Esbjerg-virksomheden nu er klar til at lancere.
De seneste tre måneder har de to virksomheder samarbejdet om den nye ventilserie, som er bygget op om Linaks elaktuatorer.

- Med den løsning kan vi lave elstyringsdelen billigere end traditionelle ventil-løsninger, og denne løsning er også med PLC-systemer og almindelig aktivering af on/off. Det er en driftsikker løsning, der er nem at servicere, forklarer Per Adelholt Lauridsen fra Lauridsen Industri.

Vil udvide samarbejdet
Spadeventilen lanceres på Ajour-konferencen, der løber af stabelen i Odense den 28.-29. november, og Per Adelholt Lauridsen har store forventninger til samarbejdet med Linak.

- Ventilen vil både kunne bruges til rensningsanlæg og i industrien, hvor den fx vil være relevant for slagterier og lignende procesvirksomheder, forklarer Per Adelholt Lauridsen, der dog i første omgang satser på at præsentere løsningen til rensningsanlæg.

- Derudover forventer vi at udvide samarbejdet med Linak, så vi også får implementeret løsningen på skydeventiler, butterflyventiler og så videre – der er nemlig mange muligheder for at gøre det billigere for kunderne på den måde, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125