23948sdkhjf

Det sker: Dira Roadshow

Det handler om dit job, din virksomhed og Danmark som produktionsland, når Dira Roadshow kommer til en by nær dig.
På Dira Roadshow kan du opleve det nyeste indenfor automatisering og robotteknologi. Du kan få inspiration til, hvordan din virksomhed kan blive mere konkurrencedygtig og derigennem bevare produktion, arbejdspladser og velfærd i Danmark.

Robotter skaber jobs!
Ansatte i virksomheder, der ikke indfører ny teknologi i tide, er i risiko for at miste deres job. Det er nemlig et anerkendt faktum, at automatisering og brugen af robotter er med til at fastholde og skabe jobs. Robotter øger produktiviteten og styrker konkurrenceevnen. Nølende virksomheder bliver ganske enkelt udkonkurreret af billigere arbejdskraft eller af andre virksomheder, der investerer i robotteknologi. Derfor bør robotter interessere din virksomhed og i særdeleshed dig, da det er dit job som skal fastholdes i Danmark.

Dira Roadshow viser vejen
Dira (Dansk Robot Netværk) mener, at dette er så vigtigt, at det ikke kan ignoreres. Derfor kan du i uge 48 møde robotterne og ikke mindst menneskerne bag de løsninger, som allerede i dag sikrer produktiviteten hos mange danske virksomheder.

Har du en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere? Er du på udkig efter inspiration? Eller er du bare nysgerrig? Så skal du besøge Dira Roadshow. Her vil du kunne få inspiration og sparring fra de personer i Danmark, der har mest erfaring med automatisering og robotter. Book derfor nu tid i din kalender og tilmeld dig til Dira Roadshow, når det kommer til byerne:

• 25. november – København - Industriens Hus ( http://www.dira.dk/nyheder/?id=667 )
• 26. november - Sønderborg - Alsion ( http://www.dira.dk/nyheder/?id=666 )
• 27. november - Aalborg - NOVI (AAU) ( http://www.dira.dk/nyheder/?id=668 )
• 28. november - Horsens - Danmarks Industrimuseum ( http://www.dira.dk/nyheder/?id=665 )

Dira Roadshow er åben for alle fra kl. 11.00-17.00, dog fra kl. 8.00 i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109