23948sdkhjf

Rekord-ordre til FLSmidth

FLSmidth har indgået en række kontrakter med den nigerianske cementproducent Dangote Cement PLC på drift og vedligeholdelse af koncernens produktionslinjer
Kontrakterne løber over en periode på fem år, og parterne er enige om ikke at oplyse værdien af kontrakterne. FLSmidth har haft en forretningshistorie med Dangote Cement PLC, der inkluderer levering af to af de fire produktionslinier på Dangote Cement PLC’s fabrik i Obajana i delstaten Kogi i Nigeria.

Kontrakterne, der tilsammen udgør den største kontrakt på drift og vedligeholdelse, FLSmidth har opnået, omfatter drift og vedligeholdelse af fabrikken fra knuser til pakkeri, herunder en komplet opgradering af automationskontrolsystemerne. FLSmidth starter driften og vedligeholdelsen på den ene af fabrikkerne om cirka seks måneder, mens driften og vedligeholdelsen af de andre linjer følger derefter.

- Disse ordrer understreger FLSmidths evner og voksende rolle som operatør af cementfabrikker. I udvælgelsen af FLSmidth til drift og vedligeholdelse af deres cementfabrikker lagde Dangote Group stor vægt på, at vi fokuserer på anvendelse af lokal arbejdskraft og på uddannelse, herunder at vi har demonstreret vores evne til at uddanne et stort antal medarbejdere gennem FLSmidth Institute - de indgåede kontrakter omfatter en medarbejderstab på cirka 1.000 personer, udtaler koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen.

Dangote Cement PLC er den største cementproducent i Nigeria med en markedsandel på over 60 procent og den hurtigst voksende cementproducent i Afrika med en estimeret årsproduktion på cirka 50 millioner tons klinker i de kommende år.

- Efter at have besluttet at lægge driften og vedligeholdelsen af vores cementfabrikker ud til en ekstern partner har det afgørende kriterium været at finde en serviceudbyder, der kan levere stabil driftssikkerhed. Og det er noget, vi mener, at FLSmidth kan levere, siger administrerende koncerndirektør i Dangote Group, Alhaji Aliko Dangote.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094