23948sdkhjf

Sjællandsk vækstvinder holder fly på vingerne

Vestergaard Company i Roskilde er blevet kåret til EY Entrepreneur Of The Year på Sjælland.
- Vestergaard er leveringsdygtig i præcis det, der bliver efterspurgt fra samfundets side: deres teknologi og produkter til afisning af fly er af så høj en kvalitet i forhold til de internationale konkurrenters, at de nærmest har elimineret pris som et konkurrenceparameter. Og så går de endda forrest for miljøet. Det er en ægte entreprenørvirksomhed, der bør tjene som inspiration for mange andre, siger Carsten Collin, direktør i EY Entrepreneur Of The Year.

Stefan Vestergaard er anden generation i virksomheden, som han satte sig i cockpittet for i 1996 efter faderen, der stiftede den i 1961. Oprindeligt leverede Vestergaard Company hydrauliske produkter til byggebranchen, men i forbindelse med byggekrisen i 1970’erne øgede virksomheden omsætningen til luftfartsindustrien og er i dag verdensførende inden for produktion af udstyr til servicering af fly og afisning, mens de står på landjorden.

Sjællandske virksomheder i vækst
Hos Dansk Erhverv glæder chefkonsulent Ulla Brandt sig over fremgangen i region Sjælland, hvor hele 180 virksomheder var med i opløbet om titlen som Entrepreneur Of The Year. De sjællandske virksomheder er kommet godt tilbage med en stigning i produktiviteten i de sidst par år.

- Selv om der stadig er plads til forbedringer i regionen, der har været hårdt ramt af krisen, er det meget glædeligt, at så mange sjællandske virksomheder har kvalificeret sig til vækstprisen. Og det er imponerende og ikke mindst velfortjent, at Vestergaard Company løber med prisen i år, udtaler Ulla Brandt.

- Vestergaard Company har formået at skabe vækst både via unikke og miljørigtige kvalitetsprodukter til luftfartsindustrien, som distancerer Vestergaard Company fra konkurrenterne på markedet. Netop satsningen på kvalitet er der, hvor Danmark kan differentiere sig i forhold til udlandet, som ofte konkurrerer på pris, og i den forbindelse er Vestergaard Company et meget imponerende forbillede, siger Ulla Brandt.

Ved festlighederne i EY Tower i Søborg var der også plads til at hylde de fire andre nominerede vækstvirksomheder: medicovirksomheden Growth House Holding, Titan Containers, it-service-leverandøren Inspari og Mountain Top Industries, der udvikler tilbehør til pick-up-trucks.

Om Vestergaard Company A/S
Vestergaard producerer, sælger og servicerer afisningsvogne og vand til toiletvogne til luftfartsindustrien. Virksomheden er etableret af Godtfred Vestergaard i 1962 og solgte oprindeligt hydrauliske produkter til byggebranchen, men er i dag 100 procent fokuserede på luftfart.

Vestergaard adskiller sig ved at have en del dyrere produkter end konkurrenterne, men sparer til gengæld kunderne for både tid og forbrug af afisningsvæsker – og nedbringer CO2-udslippet.

Virksomheden har præsteret imponerende resultater og er gået fra 24 til 39 ansatte i det seneste regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079